03-11-09

Sexy bitch - David Guetta

Tijd voor nog wat muziek: velen gaan het al beu gehoord zijn maar ik vind het nog steeds een superleuk liedje :p
Sexy bitch van David Guetta ft. Akon

10:33 Gepost door Roosje in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

3-11-2009

Goeiemorgen iedereen..
Zoals alle andere studenten kan ik vandaag lekker lang uitslapen en langzaam wakker worden in mijn pyjame met een warme kop koffie voor mij.. --> Ja wordt maar lekker jaloers :p
Eerlijk moet ik toegeven dat mijn vakantie zo druk volzet is dat ik niet veel tijd heb om uit te rusten. Daarom geniet ik ook zo van mijn uurtje wakker worden met mijn koffietje.. Maarja beter te veel te doen hebben in de vakantie dan je week te zitten vervelen é :p
Gisteren ben ik gaan shoppen naar het shoppingcenter van Kuurne.. --> Nee nee ik maak geen reclame :p en ik heb me wat laten gaan.. Zo heb ik een nieuwe jas gekocht en superkoddige pantoffeltjes.. Ja als je ze zou zien ben ik zeker dat je er heel hard zou op zitten kwijlen :p Maarja het shoppinguitstapje werd toch eventjes verpest toen we terug naar huis kwamen en getuige waren van de zoekacties naar de kleine Younes.. Ja daar sta je pas eventjes bij stil als je er mee geconfronteerd wordt dat zoveel mensen lopen te zoeken naar een klein jongetje. Levend of dood.. Meestal lijkt dit zo ver van huis en vind je het wel erg maar gisteren. Ja het was een gevoel van onmacht dat ik kreeg en  ik ben er toch eventjes stil van geweest.. Ik hoop dan ook dat ze het jongetje snel vinden zodat de ouders eindelijk zekerheid hebben.. Want het moet afschuwelijk zijn dat je niet weet waar je kindje is..
's Avonds ben ik dan naar Niels geweest. Ja.. We vrijen nog niet.. Maar eerlijk het scheelt niet veel :p Aan mijn kant zijn de vlindertjes terug volop aanwezig.. en het was echt een heel leuke avond dusje we zullen wel zien wat de toekomst brengt.. Ik hoop echt dat het goed komt! Misschien ben ik naif :p Maarja wat is het leven als je niet meer mag dromen over de toekomst?
Vandaag ga ik terug gaan shoppen.. Deze keer met mijn zusje :p Ja het is raar dat je zo kunt genieten om bij je zus te zijn.. Ze is namelijk nog maar een maand geleden verhuist. en ook al hebben we continu discussies. We weten nu wel wat we aan elkaar hebben :p En neen vandaag koop ik niets, hoop ik.. :p
Sweet kisses
XX

10:06 Gepost door Roosje in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

3-11-2009

Goeiemorgen iedereen..
Zoals alle andere studenten kan ik vandaag lekker lang uitslapen en langzaam wakker worden in mijn pyjame met een warme kop koffie voor mij.. --> Ja wordt maar lekker jaloers :p
Eerlijk moet ik toegeven dat mijn vakantie zo druk volzet is dat ik niet veel tijd heb om uit te rusten. Daarom geniet ik ook zo van mijn uurtje wakker worden met mijn koffietje.. Maarja beter te veel te doen hebben in de vakantie dan je week te zitten vervelen é :p
Gisteren ben ik gaan shoppen naar het shoppingcenter van Kuurne.. --> Nee nee ik maak geen reclame :p en ik heb me wat laten gaan.. Zo heb ik een nieuwe jas gekocht en superkoddige pantoffeltjes.. Ja als je ze zou zien ben ik zeker dat je er heel hard zou op zitten kwijlen :p Maarja het shoppinguitstapje werd toch eventjes verpest toen we terug naar huis kwamen en getuige waren van de zoekacties naar de kleine Younes.. Ja daar sta je pas eventjes bij stil als je er mee geconfronteerd wordt dat zoveel mensen lopen te zoeken naar een klein jongetje. Levend of dood.. Meestal lijkt dit zo ver van huis en vind je het wel erg maar gisteren. Ja het was een gevoel van onmacht dat ik kreeg en  ik ben er toch eventjes stil van geweest.. Ik hoop dan ook dat ze het jongetje snel vinden zodat de ouders eindelijk zekerheid hebben.. Want het moet afschuwelijk zijn dat je niet weet waar je kindje is..
's Avonds ben ik dan naar Niels geweest. Ja.. We vrijen nog niet.. Maar eerlijk het scheelt niet veel :p Aan mijn kant zijn de vlindertjes terug volop aanwezig.. en het was echt een heel leuke avond dusje we zullen wel zien wat de toekomst brengt.. Ik hoop echt dat het goed komt! Misschien ben ik naif :p Maarja wat is het leven als je niet meer mag dromen over de toekomst?
Vandaag ga ik terug gaan shoppen.. Deze keer met mijn zusje :p Ja het is raar dat je zo kunt genieten om bij je zus te zijn.. Ze is namelijk nog maar een maand geleden verhuist. en ook al hebben we continu discussies. We weten nu wel wat we aan elkaar hebben :p En neen vandaag koop ik niets, hoop ik.. :p
Sweet kisses
XX

10:06 Gepost door Roosje in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-11-09

milow - darkness ahead and behind

Na zo'n lange blogstop is het tijd voor wat meer recentere muziek :p
mijn lievelingsliedje voor de moment is darkness ahead and behind van milow..
Het is zo rustig en gewoon zo moooi
Luister en beoordeel zelf maar.

21:40 Gepost door Roosje in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

2-11-2009

Heii
Het is al een eeuwigheid geleden dat ik mijn blogje wat geupdate heb. De reden waarom ik niets meer schreef was omdat mijn leven een heel eind 1 grote chaos geweest is..
Eventjes toelichten, net voor de grote vakantie liep het mis met mijn relatie met Niels.. Daardoor ben ik eventjes op zoek geweest naar mezelf en heb ik de ene na de andere stommiteit begaan ( neen ik geef geen details :p)
Maarja dit is verleden tijd. en stiekem is er een sprankeltje hoop dat het terug komt met Niels. Jaja de wonderen zijn de wereld nog niet uit.. Daarom ben ik terug mezelf en wil ik terug mijn blogje wat onderhouden :p
Verder zit ik nu in mijn laatste jaar middelbaar --> Eindelijk :p en ben ik volop aan het twijfelen over wat ik hierna zal doen.. Tips zijn dus altijd welkom :p
En natuurlijk komt mijn 18de verjaardag steeds wat dichterbij.. Daar hoort natuurlijk bij dat ik mijn eerste rijlessen achter de rug heb :p Iedereen die in Ieper woont wees gewaarschuwd.. Nee eigenlijk vind ik het wel leuk om achter het stuur te zitten. Het geeft een soort gevoel van vrijheid.. Het gevoel dat je de hele wereld aankan.. Jaja heel filosofisch enal :p
maarja morgen meer
kusje
Xx

21:37 Gepost door Roosje in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |