17-02-10

17-02-2010

Hallow iedereen
Zo lang heb ik zitten verlangen naar de vakantie enja uitgerekend nu ben ik snipverkouden en heb ik enkel zin om een hele dag te slapen.
Maarja vandaag moet ik samen met men hond naar een dierenkliniek dusja het slapen zal voor een andere keer zijn. Blijkbaar heeft mijn familie een soort gave om dieren met een mankementje uit te kiezen :p --> voor mensen die niet weten wat een mankementje is dat is iets dat verkeerd is of ontbreekt. Jaja er zijn mensen die dat woord niet kennen :p Ofja men kep kende het toch niet.
Maarja ik wijk af.. Zo is mijn hond al enkele jaren een hartpatiënt, daarom moeten we vandaag een heel uitgebreid onderzoek laten doen om haar pillen op punt te stellen want ja je kunt haar maar moeilijk laten sterven eh. En sinds gisteren loopt de hond van men zus rond met een poot verpakt in een plaaster. Jaja het is echt grappig voor te zien :p
Zo'n klein hondje met een poot even groot als zijn lijfje. En het plaaster is dan ook nog uitgebreid voorzien van hondepootjes. Misschien zet ik straks wel een foto online want het is echt te grappig voor et te zien :p
Maarja wat was er gebeurd? Wel meneer de hond zat in de zetel en toen hij eruit sprong is hij op zijn poot beland met het grote drama als gevolg.
Even iets anders sinds enkele maanden ben ik verslaafd aan filmpjes op youtube waarin wordt verteld over make-up en mode, ... --> Klinkt saai maar nee, geloof je me niet typ maar even juicystar07 in op youtube..
Welja ik dacht dus misschien kan ik ook eens zo'n filmpje maken. Ik zit toch maar thuis mij te vervelen. Maarja makkelijker gezegd dan gedaan :p want eerlijk ik ben niet zo'n type die elke dag tonnen smink opwrijvt en al men geld kan uitgeven aan kleren. --> Kga dan liever ene gaan drinken met mijn vriendinnen wi :p
Maarja ik heb dus een twintigtal minuten zitten praten tegen men kodak, en uiteindlijk ben ik tot de conclussie gekomen dat ik totaal geen engels kan praten :p echt tis precies ofdak chinees ofzo aant praten ben. Dusja mijn youtube avontuur is al afgelopen :'( Jammer want ergens in men dromen was ik al 1 van de meest bekeken beautyqueens op youtube :p
Ogja mijn andere dromen zullen wel uitkomen. Zo heeft men sgat gisteren gedroomd over ons binnen 20 jaar. Blijkbaar zullen we 2 jongens en een meisje krijgen :p Leuk dat hij over onze toekomst droomt. Jaja zulke kleine dingetjes doen me echt stralen van geluk :D!! Kdenk dak nooit meer zo'n sgat lik em ga vinden!!
O gistern was ik nog iets vergeten te vertellen :o
Hoe erg was die treinramp van maandag niet! Klas zo vanmorgen in de krant een blog over de manier waarop deze mensen van hun familie afgenomen zijn. Zoals de schrijfster zei misschien hadden sommigen een slechte dag en hebben ze geen afscheid genomen van hun vrouw/man/moeder/vader,... Want geef nu toe hoeveel keer heb je geen meningsvershcil met iemand waarvan je houd en ga je de deur uit zonder sorry te zeggen. Wel het heeft me toch aan het denken gezet!!
Maarja men bericht is al redelijk lang geworden en kdenk dak tog nog wat ga slapen
slaapzacht :p
dikke zoen
roosje <3

10:59 Gepost door Roosje in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.