06-11-09

06/11/2009

Goodmorning..

Vandaag is het weeral mijn laatste dag vakantie.. Wat vliegt de tijd toch é.. Ofja vorige week zat ik nog heel te stressen over hoe mijn punten zouden zijn -->.En geloof het of niet.. ze waren goed :p ofja in mijn termen toch..
maarja die week vakantie is zo snel gegaan dat ik er eigenlijk niet echt heb van kunnen genieten. Nogtans ik heb bijna niet thuis geweest..
Vanmiddag bijvoorbeeld ga ik samen met mijn oma bezoekjes gaan doen in het rusthuis waar ik mijn vakantiejob gedaan heb. Klinkt saai maar dat is het niet!! Ik ben nu al helemaal nerveus om al mijn vriendinnetjes waar ik moest kuisen terug te zien. Jaja kuisen schept een band :p En in dat rusthuis hebben ze ook heeel lekkere taart dusj. Verder gaan we ook eens op zoek naar wat de sint zou kunnen brengen.. Jaja het is bijna woensdag dus dat wilt zeggen dat Sint-Maarten bijna in het land is :p Sint-Maarten is het broertje van de Sint. deze uitleg is voor mensen die totaal niet weten wat een Sint-Maarten is.. Van Sint-maarten gesproken.. Daarjuist kon je met je hond een foto laten nemen bij zwarte piet.. wel het is een hele leuke foto geworden :p Blijkbaar is mijn hondje een echt fotomodel..
Als ik tijd heb zal ik de foto eens op mijn blogje posten.. :p
verder heb ik eigenlijk niet zoveel te vertellen vandaag..
Buiten morgen ga ik naar Geert Hoste.. Veel mensen vinden hem niet echt geweldig maar ik verlang al tegen dat ik op mijn stoel zit te luisteren :p
Hopelijk zingt hij terug een liedje !
Maar het verslag krijg je zondag wel :p
Doei doei
xx

11:41 Gepost door Roosje in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.