08-02-09

8/02/2009

Pfft.. Hoe hard kan iemand je kwetsen?
Oké ik had het wel zien aankomen maar stiekem hoopte ik dat we gingen vechten voor onze relatie.. Want eerlijk.. Ik vond het speciaal wat we hadden!!
Maarja alles gebeurt met een reden zeker? Ik heb 7 maanden mogen genieten van 1 van een zalige jongen waar ik zoveel van heb gehouden.. Oké ik geef toe.. Ik hou nog altijd van hem! Inderdaad hoe hard ik vorige week twijfelde aan ons hoe hard ik nu besef dat een leven zonder Niels moeilijker is dan ik dacht..
Weer alle leuke dingen moeten missen.. Daar zie ik nog het meest tegenop.. Ik bedoel een simpele knuffel die je laat voelen als een prinsje of gewoon een kus waarvan je weet dat dit het zaligste gevoel is dat je kunt voelen.. NJa zoals ik al zei.. Ik heb de kans gekregen om ervan te mogen proeven..
Wie weet komt het ooit weer goed.. Of misschien ontmoet ik wel iemand waarmee het nog beter klikt en die ook van mijn slechte kantjes kan houden.. Want eerlijk zoveel zagen zoals Niels zei dat doe ik niet!! Geloof me iedereen zou boos worden om wat hij me zondag en vrijdag gelapt heeft!
Maar kga nog wat zielig gaan doen..
kusje

17:36 Gepost door Roosje in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.