04-11-08

4/11/2008

Goeienavond..
Jaja ik zou nu moeten zeggen sorry omdat ik mijn blogje niet upgetated houd --> (Of hoe dat ok geschreven mag zijn..)
Maar geloof mij op mijn woord dat je geluk hebt dat ik niet elke dag neerschrijf wat ik denk want momenteel vliegen er enkels twijfels rond in mijn hoofd!!
Jaja ik heb ontdekt dat het leven van een zestienjarige niet zo eenvoudig is als het lijkt!! Beter nog ik zit te verlangen naar de dag dat ik 17 wordt ---> Jaja mensjes schrijf het allemaal op in jullie agenda: 13 februari een dag om te onhouden :d
Nja niet dat er zoveel gaat veranderen maarja kben dan tog een jaartje ouder é dus kga dan meer en langer wegmogen --> Daarmee is al 1 probleempje opgelost.
Over mijn andere twijfels zal ik niets neerschrijven.. Je weet immers nooit wie er mijn blogje allemaal leest é..
Eigenlijk is dat wel spannend é.. Voor het zelfde geld leest mijn mama al mijn geheimen :d.. Neen, genoeg gezaagd ---> Kben daar goe in vandaag :d vraag me niet waarom het is gewoon Zo'n dag in mijn leven..
Nu wat meer over mijn vakantieweek.. Jaja geloof het of niet het is veel te vlug gegaan!! en ik heb dringend nood aan nieuwe vakantie!! Keb tog sjans dat volgend weekend een verlengd weekend is.. Met sinte-maarten :d Jaja Ieper is weer speciaal wi!! Wij hebben geen sinterklaas.. Maar geloof mij vrij Sint-Maarten brengt veel meer speelgoed dan zijn lieve broer :p ---> Jaja gebt mij door op mijn verlanglijstje staat inderdaag Barbie, Baby Born en weet ik veel :d Maar kheb zo'n voorgevoel dak Vééééél chocolade ga krijgen.. Hmmmmmmmmmmmmmm Chocolade <3
Maarja Kga maar stoppen met schrijven ..
Kusjjje
Xxxxx

 

21:33 Gepost door Roosje in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.