29-07-08

Eigen vervolg sara (deel 16)

K'heb nog eens alle dagboeken van Sara gelezen en ik heb ineens weer (een heel klein beetje) inspiratie =D
Ik heb deeltje 15 nog eerst getypt zodat je weer een beetje mee bent in het verhaal..

Deel 15

Simon zat met veel plezier te kijken hoe Sara alles klaarzette. Haar zo bezig zien deed hem op de één of andere manier denken aan de toekomst. Hij zag het al voor hem dat ze hier zaten met een paar kotertjes die achter elkaar aan het rennen waren. Sara zag dat Simon met zijn hoofd in de wolken zat "Schatje, over wat ben je aan het dromen?" 
Simon werd weer naar de werkelijkheid gebracht en zonder iets te zeggen ging hij voor Sara zitten. Sara keek hem verbaasd aan en wou net iets zeggen toen Simon haar handen vastnam en in haar ogen keek: "Ik was aan het fantaseren over ons nageslacht." 
Sara begon te lachen maar toen ze zag dat Simon er heel serieus onder bleef antwoorde ze "Je meent het!" 
Simon knikte en antwoorde "Beeld je het even in: Wij met zo'n klein kindje.Even mooi als hun papa en met de hersenen van hun mama"
"Oei ik had eerder gedacht aan het uiterlijk van hun mama met de hersenen van hun papa." Antwoorde Sara
"Of een mengeling van ons beiden zou nog beter zijn!" Zei Simon terwijl hij Sara lichtjes achterover duwde en haar handen vastpinde. Sara begon verlegen te lachen "Zouden we beter niet wachten tot in het hotel om kindjes te maken?"
Simon Antwoorde: "Ja dat zou beter zijn maar ik denk niet dat je bezwaar hebt dat ik eventjes geniet van de mama van mijn toekomstige kindjes." Nadat hij dat gezegd had drukte hij heel teder zijn lippen op die van Sara

Deel 16

Terwijl Sara en Simon van elkaar aan het genieten waren ging het er Présence minstens even romantisch aan toe..
Michéle kwam met een grote glimlach Lievens kantoor uitgelopen. "Ah, wie dat we hier hebben. Volgens mij mag jij hier niet zijn of heb ik iets gemist dat je hier terug werkt?" zei Britt terwijl ze rustig haar nagels verder lakte.
Michèle stopte aan de balie en keek Britt met een nog grotere glimlach aan. "Ik moet hier toch niet werken om hier te mogen zijn. Dat zou jij toch ondertussen al moeten weten."
Voor Britt kon antwoorden liep ze de lift in.
Britt's gezicht was dan ok nog steeds een donderwolk toen Helena diezelfde lift uit kwam gestapt. "Oei, wat is er nu weer?"
"Kan je dat nu geloven? Die omhooggevallen trut beledigt mij hier zomaar."
Helana keek om en kon een glimlachje niet onderdrukken ,zonder verder te luisteren nam ze haar post en liep richting haar kantoor. Toen ze de deur wou dichtdoen hoorde ze Britt nog roepen :" Ja, laat mij hier ook maar zitten, Iedereen is toch tegen mij!"


21:53 Gepost door Roosje in Vervolg Sara | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.