03-07-08

Eigen vervolg Sara (Deel 14)

En hier is deel 14 al Lachend
 
Simon was bezig met zijn hemd dicht te knopen toen hij opeens 2 handen door zijn armen voelde glijden. "Ben je klaar? Dan kunnen we vertrekken." vroeg Sara.
Simon draaide zich om en gaf een klein kusje op haar mond en antwoorde "Ik ben helemaal tot je beschikking." 
Sara schonk hem een glimlach, nam zijn hand vast en trok hem mee uit hun hotelkamer. Toen ze de lift uitkwamen liet Sara Simon zijn hand opeens los. "Wacht hier even, ik moet even nog iets halen uit de keuken."
Simon keek haar verbaasd na en toen hij na een paar minuutjes wachten Sara zag verschijnen met een picknickmandje aan haar arm bengelen moest hij lachen.
Sara begroette hem met een zoen en toen ze hem vragend naar het mandje zag kijken zei ze :"Ja, het is hier vriendelijk personeel. "
"We gaan dus picknicken?" Vroeg Simon
"Wie zegt dat er eten in dit mandje zit" plaagde Sara hem en toen hij iets wou zeggen legde ze haar vinger op zijn mond en zei: "Ssst, laat je nu gewoon verrassen."
 
Na een half uurtje wandelen stopte Sara opeens. Ze deed een paar takken aan de kant en toverde zo een verscholen paadje tevoorschijn. Simon keek verbaasd naar Sara en toen ze hem zo zag kijken begon ze lachen "Ik heb dit ontdekt toen ik vorige keer in Turkije was. Wacht maar het mooiste moet nog komen."
Simon stapte onder de bomen door en toen ze een tijdje door een oase van groene planten en mooie bloemen waren gewandeld zag Simon in de verte de mooiste vijver die hij ooit in zijn leven gezien had.
Sara zag hem kijken en vroeg: "En vind je mijn verrassing een beetje geslaagd?" 
Simon nam Sara vast en antwoorde: "Het is prachtig! Voor zo'n verrassing sta ik met plezier vroeg op."
Na een lange kus begon Sara in het mandje te rommelen en als een echt huisvrouwtje begon ze een plekje te creeën waar ze konden zitten. 
 

16:00 Gepost door Roosje in Vervolg Sara | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.