03-07-08

Eigen vervolg Sara (Deel 13)

Deeltje 13
 
Simon nam zijn horloge van het nachttafeltje en zag dat het nog maar 7 uur was.
Hij had veel zin om zich nog eens om te draaien en gewoon eventjes verder te dutten maar aan de andere kant hoorde hij de douche verleiderlijk lopen. Sara haalde uiteindelijk de bovenhand en nog half slaapdronken stapte Simon uit bed.
 
Sara stond onder een warme douchestraal toen de deur van de douche opeens openging. Verschrikt draaide ze zich om maar toen ze in de ogen van Simon keek legde ze vrolijk haar armen rond zijn nek. "Goeiemorgen schat, klaar voor je verrassing?" Zei ze terwijl ze hem een natte zoen gaf.
"Dag schat, ja ik kan niet wachten om naar je verrassing te gaan. Maar de volgende keer mag je me toch iets langer laten slapen hoor." Antwoorde Simon terwijl hij een geeuw probeerde te onderdrukken.
"Wel ik heb een goede remedie om wakker te worden."Zei Sara terwijl ze de riem van Simon zijn badjas voorzichtig open knoopte. 
Simon liet dat met veel plezier toe en stapte bij Sara in de douche. Hij wou haar net beginnen kussen toen Sara opeens de kraan op ijskoud water draaide.
"En al een beetje wakker?" Vroeg Sara terwijl ze haar lach probeerde in te houden.
"Je remedie werkt. Ik ben op slag klaarwakker maar in het vervolg me gelieve iets vroeger te waarschuwen." Antwoorde Simon bibberend. 
Sara legde haar armen rond zijn nek en fluisterde stilletjes in zijn oor. "Je hebt je koude douche gehad, is het goed dat ik je nu weer opwarm."
Simon antwoorde door Sara heel voorzichtig te kussen. 
 

11:59 Gepost door Roosje in Vervolg Sara | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.