03-07-08

3/08/2008

Koekoek,
Sorry dat ik gisteren zo goed als niets gepost heb maar ik beloof je op mijn blote knietjes dat ik dat vandaag zal goedmaken.
Jah je hebt al door zeker? Ik ben inderdaad nog altijd in mijn poolparty-stemming (ofja het zou ook kunnen zijn dat er nog altijd een heel klein beetje cocktail door mijn aderen stroomt Lachend)
Het was echt zo zalig é!! Alleen het weer viel wat tegen, maar met alle zonnetjes uit mijn klas hebben we dan uiteindelijk toch de zon tevoorschijn kunnen toveren Lachend
Ofja het zou natuurlijk ook kunnen dat Niels mij opeens zo warm deed krijgen. Neen! Geen stoute gedachten krijgen Lachend Ik ben een braaf meisje en ben nog niet van plan om het bed in te duiken na een week en half samen te zijn met een jongen!
Ik bedoelde gewoon bij hem zijn doet me stralen van geluk en geluk doet denken aan warmte dus kreeg ik warm Tong uitstekend
Nu iets heel anders, vandaag start Rock werchter (ofja ik denk dat toch) Ja efkes gecheckd en rock werchter start vandaag Lachend. Jammergenoeg mag ik niet gaan van mijn mama, ja ik versta haar wel langs een kant (Ieper is wel heel erg ver é voor 1 dagje te gaan) maar aan de andere kant: Het is wel Mika die komt spelen! Ik ben echt al eeuwen aan het zagen om naar een concert van hem te gaan maar tot nu toe krijg ik altijd een njet te horen.
Jah nix aan te doen zeker?
K'ben nog eventjes gaan verderschrijven want k'moet nog veel inhalen van gisteren.
kus, kus
Roosje 
 

10:08 Gepost door Roosje in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.