02-07-08

Eigen vervolg Sara (Deel 11)

De rest van het etentje vloog voorbij en met veel spijt liepen ze hand in hand naar de auto. Opeens stond Simon stil en met een lach op zijn gezicht zei  hij:"Vandaag heb ik jou verrasst, dus morgen verwacht ik dat jij met een verrassing op de proppen komt."
Sara begon te lachen en antwoorde zo serieus mogelijk:"Oké, ik heb al iets in gedachten. Zorg maar dat je morgen om 7 uur wakker bent." Simon keek Sara verbaasd aan "Je bent met mij aan het lachen é"
"Neen, je zal wel zien. Jij wou mij ook niets vertellen over vanavond. Dus jij komt ook niets te weten." Antwoorde Sara gespeeld streng.
"Dus morgen om 7 uur opstaan. Je bent dan een keer op huwelijksreis"Zei Simon meer tegen zichzelf dan tegen Sara.
Sara begon nu nog meer te lachen en trok Simon tegen zich aan"Geloof me, het zal de moeite zijn." Ze hief haar hoof op drukte haar lippen op die van Simon. 
Bij enkele voorbijgangers verscheen er een glimlach toen ze naast het pasgetrouwde koppel passeerden. Ook al wist niemand wie ze waren ze konden aan hen zien dat dit echte liefde was.
 
Toen Simon de auto voor het hotel parkeerde waren ze beiden ontzettend blij dat ze hun bestemming bereikt hadden. De vele kusjes die ze in de rit gegeven hadden lieten beiden verlangen naar meer. Al plagend liepen ze naar hun kamer en de deur was amper gesloten of ze Simon en Sara waren weer hartstochtelijk aan het zoenen...
 

10:45 Gepost door Roosje in Vervolg Sara | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.