01-07-08

eigen vervolg Sara (Deel 7)

ja je weet het wel al zeker Lachend vervolg op deeltje 6
 
Deel 7 
 
Om stipt 8 uur ging de deur van de hotelkamer open. Verscholen achter een grote ruiker rode rozen kwam Simon binnen gewandeld.
Toen hij de slaapkamer in kwam gewandeld viel zijn mond van verbazing open,
Sara stond voor de spiegel in een nauw zwart halterjurkje dat precies voor haar lichaam gemaakt was. Haar haar was lichtjes opgestoken en om haar outfit af te werken had ze een paar prachtige pumps aan haar voeten.
In haar spiegelbeeld had ze Simon zien binnenkomen en omdat ze zag dat hij nog steeds zonder adem zat zei ze: "Dag schat, vind je het een beetje mooi?"
Simon slikte even en antwoorde dan: "Er bestaan geen woorden die kunnen beschrijven hoe mooi ik je vind! Je kan niet geloven hoe blij ik ben dat jij mijn vrouw bent!"
Er verscheen een verlegen lachje op Sara's gezicht, ze draaide zich om en liep naar Simon. "Ik ben ook blij dat jij mijn man bent." zei Sara
Er verscheen nu ook een glimlach op Simon zijn gezicht en opeens had hij door dat Sara zat te kijken naar de ruiker bloemen die hij nog steeds in zijn handen hield. "Euhm, ja deze zijn voor jou."Lachte Simon
Sara nam met veel plezier de bloemen in ontvangst "Dank je wel, ze zijn prachtig!" en om hem te bedanken gaf ze hem een welgemeende kus.
 
 

12:51 Gepost door Roosje in Vervolg Sara | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.