01-07-08

Eigen vervolg Sara (Deel 6)

Amai we zitten al aan deel 6 Verbaasd
 
Sara lag nog na te genieten in Simon zijn armen. Ze waren nog maar halverwege de dag maar voor beiden kon er niks meer misgaan.
"Dank u!" zei Sara 
Er verscheen een glimlach op Simon zijn gezicht: "Graag gedaan, maar ik moet ook dankjewel tegen jou zeggen."
Sara begon nu ook te lachen en voor ze het wisten waren ze weer in een wilde zoen verwikkeld.
Opeens trok Sara zich terug "Hoe graag ik weer met je zou willen vrijen, ik wil ook wel eens uit deze hotelkamer komen." 
"Ja, mischien heb je wel gelijk. Maar ik denk dat we niet veel meer zullen kunnen doen. Anders moeten we nu afmaken waarmee we zijn begonnen en dan vanavond iets gaan eten in een romantisch restaurantje."antwoorde Simon
"Dat is een heel goed idee, Simon Van Wijck." zei Sara 
Dit liet Simon zich geen twee keer zeggen en heel teder gingen ze verder waar ze gestopt waren...
 
Sara stond met een glimlach tot achter haar oren in de douche, ook al waren ze nog uit de hotelkamer geraakt toch was haar huwelijksreis al helemaal verlopen zoals ze vroeger gedroomd had.
Ze was verbaasd over hoe haar leven zo drastisch veranderd was want alles wat ze nu meemaakte zouden vroeger gekke dagdromen geweest zijn.
Opeens stond Simon voor de douche: "Schat, ik ben eventjes weg om iets te regelen voor vanavond. Ik ben binnen een uurtje terug."
"Een verassing voor mij ofzo?" Vroeg Sara met een stem vol opwinding
Simon moest weer beginnen lachen en antwoorde :"Dat ga je vanavond wel zien. Ik ga het niet zeggen." 
"Oké, ik zal maken dat ik klaarsta."Antwoorde Sara terwijl ze Simon een vlugge kus gaf.
Normaal zou ze veel meer aangedrongen hebben maar ze had zo'n voorgevoel dat Simon er een fantastische avond zou van maken en daarom liet ze zich met veel plezier verassen.
Toen ze de deur in het slot hoorde vallen draaide ze de kraan dicht en liep in een handdoek naar de kleerkast. Ze zou Simon ook eens een verassing bezorgen dacht ze terwijl er een glimlach op haar gezicht verscheen. 
 
 
 

10:32 Gepost door Roosje in Vervolg Sara | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.