01-07-08

Eigen vervolg Sara (Deel 10)

Hun romantische moment werd verstoord toen de ober aan kwam gewandeld met 2 glazen champagne. 
"Oei, ik ga maar best gaan zitten zeker?" zei Simon terwijl hij wees naar de hapjes die op tafel werden gezet. Sara knikte en gaf een kus op Simon zijn mond. Terwijl hij naar de andere kant van de tafel liep veegde ze de overgebleven tranen weg en toverde een stralende glimlach op haar gezicht. Simon had zoveel moeite gedaan om dit etentje georganiseerd te krijgen en ze wou het niet verpesten door er heel de tijd snotterend bij te zitten. Toen Simon Sara zo zag lachen kon hij niets anders doen dan mee te lachen. "Waar lach je mee?" Vroeg Sara. Simon nam haar handen vast en antwoorde: "Gewoon jou zien lachen, doet me stralen van geluk!"  
"Jij maakt me ook gelukkig! Getrouwd zijn met jou is gewoon het zaligste dat er bestaat!" Zei Sara terwijl ze verlegen in zijn ogen keek.
"Weet je, daarom hou ik zoveel van je!" Antwoorde Simon
Sara keek verbaasd op en vroeg:"Hoe bedoel je?"
"Wel, aan de ene kant ben je zo zelfzeker maar aan de andere kant ben je nog steeds dat verlegen meisje van vroeger. En eerlijk, ik hou van alletwee de Sara's" Verduidelijkte Simon.
Sara begon te lachen en zei: "Dus als ik mijn ouderwetse kleren weer aantrek en mijn veel te grote bril opzet, dan wil je nog altijd met mij getrouwd zijn?"
Simon had dit antwoord niet verwacht en verslikte zich in zijn champagne. Hij wist niet goed wat hij moest antwoorden, hij was dan wel verliefd geworden op dat lelijke eendje toch verkoos hij de iets modernere versie. Sara zag hem twijfelen en zei: "Wees gerust ik zal nooit meer veranderen."
Simon keek in haar ogen en antwoorde:"Sorry dat ik erover moest nadenken, tuurlijk zou ik nog met je willen getrouwd zijn als je weer die lelijke kleren aantrok. Ik hou van je zoals je bent en kleren of een bril zullen daar nooit iets aan veranderen!"
Sara was onder de indruk van zijn liefdesverklaring en ze boog zich lichtjes voorover klaar om hem te bedanken om wat hij net gezegd had. 
 

22:34 Gepost door Roosje in Vervolg Sara | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.