30-06-08

Eigen vervolg Sara (Deel 5)

Vervolg op deel 4 
 
Het was al over de middag toen Simon zijn ogen opende.
"Goeiemorgen schat" Zei Sara toen ze zag dat Simon eindelijk wakker was geworden. "Goeiemorgen, ben je al lang wakker?" vroeg Simon
"Ja maar de tijd dat ik eerder wakker was dan jou heb ik heel nuttig gebruikt om een ontbijt te bestellen. Dus leg je terug neer en doe alsof je verast bent met mijn ontbijt op bed."Antwoorde Sara
Simon begon te lachen en liet zich terug achterover vallen. "Oké, ik heb niets gehoord van dat ontbijt."
Sara nam de plateau vast en liep naar het bed. Ze ging gaan zitten en gaf een kus aan Simon. "Goeiemorgen, goed geslapen?" 
Simon kon zijn lach amper inhouden maar speelde het spelletje toch mee: "Goeiemorgen lieve schat, ik heb heel goed geslapen vooral nadat je me gisterenavond zo uitgeput had!"
Sara werd opnieuw knalrood en verlegen antwoorde ze :"Ja dat zal wel"
Om niet opnieuw te hoeven antwoorden nam ze een boterkoek en stak hem in Simon zijn mond. "Smakelijk, schatje!" Zei ze met een gezicht alsof ze het braafste meisje van de wereld was.
Simon kon zijn lach niet inhouden en voor Sara het goed en wel besefte had Simon zijn koek aan de kant gelegd en in 1 beweging lag hij bovenop haar.Heel stilletjes zei hij : "Ik hou van je Sara De Roose!" 
Voor Sara haar lippen op de zijne plaatste zei ze: "Ik ook van jou!"
De dag was voor beiden heel goed begonnen... 
 

21:58 Gepost door Roosje in Vervolg Sara | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.