30-06-08

30/06/2008

Hoipieperderloi,
Ja, je hoort het al ik zit in 1 van mijn dagelijkse flipmomentjes Lachend 
Niet echt handig om op zo'n moment een blog te schrijven maar ik zal toch proberen om zo weinig mogelijk te zeveren Tong uitstekend Al zal dat in mijn geval wel heel moeilijk worden.
 
Eventjes verder op die dagelijkse flipmomentjes, hopelijk gaat dit nooit over want geef toch toe... Je voelt je nooit zo goed als wanneer je eventjes alles vergeet en gewoon doet waar je zin in hebt en iedereen die je zo raar bekijkt, dat heeft zo'n goed gevoel Tong uitstekend
Neen, ik sta niet graag in de belangstelling. Ik zou nog liever achter een boom gaan staan dan voor een camera. Zoals met Fata Morgana amai dan heb ik nog een beetje mogen stoten uithalen om toch maar niet op tv te komen Knipoog maar uiteindelijk is het me toch gelukt. Althans dat denk ik toch... K'zal nog eens moeten opnieuw kijken.
 
K'zal dan nog een beetje doorschrijven aan mijn verhaaltje over Sara, ja sorry dat ik mijn blog hiermee vul maar blijkbaar lukt het me heel goed om in dit venstertje verhaaltjes te typen Lachend jaja ik ben van plan om ooit eens een boek uit te brengen. Althans dat was vroeger mijn grote droom (nu eigenlijk nog altijd een beetje maar SSST want ik ben niet zo'n goede schrijfster)
 
Maar nu genoeg gezeverd 
tot vanavond met uitgebreid verslag over mijn namiddag met Niels
Dikke kus
 
(Amai ik had nooit gedacht dat zoveel mensen eens zouden komen kijken op mijn blog Lachend Dat heeft echt een tof gevoel dus blijven komen!!!!)

 

10:00 Gepost door Roosje in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.