29-06-08

eigen vervolg van Sara (Deel 2)

We gaan nog een beetje verder schrijven Tong uitstekend (voor diegene die nog niets anders hebben gelezen zoek eerst deel 1 want anders ga je er niet aan verstaan)
 
Op Sara haar wangen verschenen blosjes en verlegen keek ze weg. Ze zag er dan wel een zelfzekere vrouw uit binnenin was ze nog steeds dat lelijke eendje waar iedereen mee lachtte.
"Oei, heb ik je verlegen gemaakt?" Vroeg Simon terwijl hij begon te lachen. Hij vond het nog steeds grappig dat Sara begon te blozen met het minst dubbelzinnige hij zei, ook al hadden ze al zoveel keer de liefde bedreven
Sara voelde zich betrapt maar ze zou het nooit toegeven dat hij de reden was waarom ze zat te blozen. "Neen, je weet dat ik nog altijd een beetje vliegangst heb en daar krijg ik het warm van. Ik vermoed trouwens dat we gaan landen."
Simon wou net zijn mond opendoen toen "Please close your seatbells" door het vliegtuig galmde.
Hij wist dat Sara het nu ongeveer in haar broek zou doen en daarom legde hij zijn hand op de hare. Sara glimlachte naar Simon. Ze verbaasde zich hoe goed Simon haar al kende en die kleine gebaren konden haar doen zweven van geluk.
 
 

18:43 Gepost door Roosje in Vervolg Sara | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.